WEZO

 

 

 

 

Wezo Groep is een sociale werkvoorziening die zich richt op het ontwikkeling van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

Bij Wezo ben ik als financieel controller voor het eerst in aanraking gekomen met Dynamics AX. Ik was één van de key-users bij de implementatie van Axapta 3.0 en was betrokken bij de implementatie van alle bedrijfsonderdelen (Finance, magazijn, metaal, foodverpakking, handverpakking, groenvoorziening en drukkerij).

Na deze implementatie in 2006, heb ik mijn loopbaan voortgezet als AX Consultant.

 

  Liad Electronics

Liad Electronics in Breda is een EMS-bedrijf, gespecialiseerd in het assembleren van printpanelen. Met geavanceerde productielijnen en specifieke kwaliteitscontroles weet Liad zich te onderscheiden als specialist in kleine en middelgrootte series van hoge kwaliteit.

Ik heb Liad ondersteund bij hun upgrade naar AX4.0 en met name op de gebieden logistiek, planning en productie. Vooral het beheer van de verschillende componenten met hun verschillende varianten, maakt dit gebied zeer specifiek.

Handicare logo

 

Handicare biedt oplossingen die de onafhankelijkheid van mensen met een functiebeperking en ouderen vergroten, en tegelijkertijd de zorg door familie, verpleging en therapeuten gemakkelijker maken. Het uitgebreide productassortiment van Handicare omvat hoogwaardige elektrische en manuele rolstoelen, scooters en rollators. Deze worden verkocht via eigen vestigingen en distributeurs in meer dan 40 landen wereldwijd.


Bij Handicare heb ik verschillende optimalisatieprojecten uitgevoerd, vooral gericht op productie, logistiek en planning.

003 LOGO TEMPRESS WORD DEF

 

Tempress Systems BV is leverancier van hoog technologische oplossing voor de solar- en semiconductorindustrie. Een internationaal opererend bedrijf met vestigingen in Europa, Azië en US.

Bij Tempress heb ik verschillende optimalisatieprojecten uitgevoerd o.a. op het gebied van service management, project management, Warehouse automation, Engineering integration, HRM-solutions.

 

Logo Twilmij CMYK

Twilmij BV in Stroe is een producent van hoogwaardige kernen en premixen voor de diervoedingssector in Noord West Europa.

Naast Dynamics AX maken zij  gebruik van de Bestmix/Milas add –on van de firma Adifo, specifiek voor de diervoerderindustrie.

Twilmij ondersteun ik bij het optimaliseren van hun AX-omgeving (o.a. webinterface, rechten en logistieke oplossingen).

Bailey

  

Bailey is specialist en distributeur van alles op het gebied van verlichting, van lichtbronnen tot armaturen en van lamphouders tot transformatoren.

Vanuit hun magazijn leveren ze hun producten aan meer dan 80 landen wereldwijd. Een snel groeiend bedrijf waarbij de klant centraal staat en alle processen zijn afgestemd om de klant optimaal te kunnen beleveren.

 

Bij Bailey ben ik betrokken bij diverse optimalisatieprocessen, zoals webinterface, artikelclassificatie en logistieke verbeteringen.

Flexiforce

 

 

  

 

Flexiforce is producent en groothandel in componenten voor overhead-deuren.

Een internationaal opererend bedrijf met vestigingen in Europa, US, Canada en China.

 

Flexiforce heb ik ondersteund bij de implementatie van AX 4.0 in combinatie met de WMS oplossing van Manhattan.

Ik ben voornamelijk betrokken geweest bij de onderdelen Productie en Planning, later uitgebreid met Verkoop en Inkoop.

Rotor

 

Rotor BV in Eibergen, onderdeel van Regal Beloit, produceert en levert elektromotoren in alle mogelijke varianten, samengesteld op basis van de wensen van de klant.
Basismotoren worden via een uitgebreide configurator omgezet naar de gewenste variant, waarna de modificaties uitgevoerd worden op de verschillende productielijnen.


Rotor BV heb ik ondersteund bij de upgrade naar AX2009. Hierbij lag met name de focus op het optimaliseren van de configurator en het logistieke proces (inkoopplanning, productieplanning en magazijnbeheer).

fenix outdoor group

 

Fenix Outdoor is een Zweeds bedrijf in buitensport-artikelen.

Voor de Europese markt heeft Fenix een groot distributiecentrum in Nederland, Almere.

 

Bij Fenix ben ik betrokken geweest bij de optimalisatie van hun WMS-processen met de scanning solution van Dynamics Anywhere.

key technology 

  

Key Technology is heeft een leidende positie in de wereld op het gebied van het ontwerpen en vervaardigen van procesautomatisering systemen, waaronder digitale sorteermachines, transportbanden en proces apparatuur.

Het bedrijf heeft vestigingen in Europa, VS, Mexico en Australië.

Key Technology heb ik ondersteund bij hun overgang van JD Edwards naar AX4.0. Voornamelijk op de gebieden Productie, Logistiek, Engineering en Service Management.

Scotch

  

Scotch & Soda is een Nederlands kledingconcern met meer dan 100 winkels in verschillende landen, verschillende webstores en distributiecentra in Hoofddorp, Los Angeles en Hong Kong.

Dit bedrijf is in 2015 live gegaan met AX2012 R3 (incl. WAX) en ik ondersteun hen bij het optimaliseren van de logistieke processen en training / begeleiding van de eindgebruikers.